Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotoshoot  

Een bijzonder moment in je leven, zwanger zijn! Mooi om vast te leggen als herinnering aan die intieme periode met je kindje. Na de zwangerschap vergeet je snel hoe het was en hoe het er uit zag. En met de mooie foto’s als herinnering komt dit gevoel toch weer even terug.

Zwangerschapsfoto’s kunnen in de studio of op locatie gemaakt worden. Een shoot vindt meestal rond 30-32 weken van de zwangerschap plaats. Dit is afhankelijk van hoe je zwangerschap verloopt en hoe groot je buik is.

Van te voren bespreken we de setting en sfeer waarin gefotografeerd gaat worden. Wil je een lichte sfeer, juist een donkere met heel subtiel licht of een gezellige vrolijke sfeer met kleur.

Belangrijk daarbij is dat ook de eventuele kleding daarop aangepast kan worden. Pas op met elastiek als je ook met een blote buik op de foto wilt, bh bandjes e.d. blijven heel lang zichtbaar.

Ook als je helemaal “puur natuur” vast gelegd wil worden is dit in de privacy van de studio geen probleem.

 

Fotoshoot buiten of studio - Zwangerschap fotografie 

- Een uur 120 euro

elk half uur extra vragen we € 40 extra

Deze rapportage is geschikt voor twee partners en eventueel andere gezinsleden.

Inclusief 10 nabewerkte foto's op volledige resolutie zonder logo voor privé gebruik.

kennismakingsgesprek

* Fotoalbums zijn ook los te bestellen tegen een meerprijs. Het aantal foto's wordt bepaald aan de tijd welke is ingekocht. In het kennismakingsgesprek kunnen we alle opties doornemen.

* De prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten binnen Hoogeveen zijn gratis en buiten Hoogeveen € 0,35 per km vanaf de postcode 7906 NE Hoogeveen

* Andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

SOCIAL  MEDIA KANALEN

© 2018 Inzoommij