Newborn Fotografie Hoogeveen en omgeving

Newborn fotoshoot hoogeveen

Newborn Fotoshoot - Prachtige foto's van uw pasgeboren kindje

Is er een nieuwe baby'tje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige, unieke newborn fotoreportage. Ik vind het prachtig om tot in de kleine details een piepklein baby'tje te fotograferen. De miniwimpertjes, kleine voetjes en handjes, het moment om speciaal vast te leggen tijdens een newborn fotoshoot. Een newborn fotoshoot doe ik het liefst bij jullie zelf thuis. Op locatie komen is ook mogelijk alleen ik weet hoe fijn het is om in je eigen prettige omgeving te zijn. Hoe lang een newborn shoot duurt is afhankelijk van hoe de baby het op dat moment doet en voor welk pakket je hebt gekozen. De pakkettijden zijn indicaties. Elke baby reageert anders en als er iets meer tijd nodig is gaan we gewoon door. Het aantal foto's is afhankelijk van welke pakket je kiest. Zijn er speciale wensen? Ik neem ze graag met u door.

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak zodat u zeker bent van een plekje als de newborn geboren is. Ook als je een cadeau bon ontvangen hebt op het moment dat de kleine er is, maak dan zo snel mogelijk contact.

.

  Newborn / Baby Fotoshoot

Newborn fotoshoot hoogeveen

Heb je al nagedacht over een Newbornshoot?

Newborn fotoshoot hoogeveen

Wat kunt u verwachten tijdens een newborn fotoshoot?


We hebben elkaar via de mail of telefoon gesproken en we hebben een optie datum rondom de uitgerekende datum vastgezet. Newborn fotografie vindt altijd binnen 2 tot 3 weken plaats nadat de baby is geboren. Het liefst fotografeer ik de baby’s binnen 15-20 dagen. Binnen deze dagen zijn ze nog lekker flexibel en in allerlei houdingen te leggen en slapen ze nog veel. Is de baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem. We plannen de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in mocht er een plekje uitgevallen zijn.

Tweeling

Een tweeling vraagt een hele andere benadering. U kunt het zich wel voorstellen dat met twee kleine baby's het een enorme klus is om het perfecte plaatje te krijgen. Gelukkig hebben we geduld en maken we van te voren een prijsafspraak.

Newborn Fotoshoot

 180 euro

-Ongeveer 2 uur fotoshoot

-gebruik van accessoires

-inclusief familie foto's

-10 digitale JPEG fotobestanden 

 op volledige resolutie zonder logo voor privé gebruik.  

 

                                                                                           

Maak een afspraak- ilze@inzoommij.nl

*  Voor elk uur extra wordt € 100,- in rekening gebracht. Fotoalbums zijn ook los te bestellen tegen een meerprijs. Het aantal foto's wordt bepaald aan de tijd welke is ingekocht. In het kennismakingsgesprek kunnen we alle opties doornemen.

* De prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten binnen Hoogeveen zijn gratis en buiten Hoogeveen € 0,35 per km vanaf de postcode 7906 NE Hoogeveen

* Fotoalbum mogelijkheden in overleg

SOCIAL MEDIA KANALEN

© 2018 Inzoommij