Loveshoot - Fotograaf  Hoogeveen en omstreken

Een loveshoot is eigenlijk gewoon een toffe fotosessie met z'n tweetjes. Of je nu verliefd, verloofd of allang getrouwd bent, dat maakt niet uit! Een loveshoot wordt vaak gedaan door stellen met trouwplannen of een verliefd stel. Het is tevens een mooie manier om alvast aan de camera en de fotograaf te wennen. De foto's van een loveshoot worden vaak gebruikt voor op de trouwkaart. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een loveshoot als je niet gaat trouwen of juist als je al lang getrouwd bent! We gaan er samen een uurtje op uit op een mooie locatie en maken op een leuke en ongedwongen manier foto's.

Als je ook je trouwreportage door mij laat fotograferen krijg je korting op een loveshoot. Je kan dan ook nog voor een minishoot kiezen waarbij we alleen een paar foto's maken voor de trouwkaart.

  Bij een gewone loveshoot hebben we vooral plezier; en is het doel om mooie en spontane foto’s van jullie te maken.

Loveshoot, verlovingssessie, pre-weddingshoot… allemaal mooie namen voor een leuke fotosessie van jullie samen.

Locatie

De loveshoot draait om jullie! Kies de locatie waar jullie iets mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of waar jullie graag wandelen. Houden jullie van modern en strak, kies dan voor een stad met mooie architectuur. Alles is mogelijk!

Save the date !

Wat is er nu leuker dat de foto’s van jullie loveshoot te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart of de Save the Date kaart?! Of gebruik de foto’s voor jullie trouwdag of laat jullie ceremoniemeesters hier creatief mee aan de gang gaan!

Fotorapportage in of buiten de studio

-Een uur 170 euro

-elk half uur extra vragen we € 50 extra

Inclusief 8  na bewerkte foto's op volledige resolutie zonder logo voor privé gebruik.

 

* De prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen binnen Hoogeveen zijn gratis en buiten Hoogeveen € 0,35 per km vanaf de postcode 7906 NE Hoogeveen

* Fotoalbums zijn ook los te bestellen tegen een meerprijs. Het aantal foto's wordt bepaald aan de tijd welke is ingekocht. In het kennismakingsgesprek kunnen we alle opties doornemen.

SOCIAL MEDIA KANALEN

© 2018 Inzoommij